Onki úrslit
Undanfarna síða
Search by
Næsta síða

Nema Tid

Ny lov kræver, at alle danske virksomheder skal tidsregistreres

Fra den 1. juli 2024 bliver tidsregistrering obligatorisk for Danske virksomheder. I alle Danske virksomheder skal der implementeres tidsregistreringssystemer for alle medarbejdere. Den nye lovgivning siger, at virksomheder skal have et system til at registrere medarbejdernes arbejdstid, så det både er nøjagtigt og præcist. Derudover er den nye lovgivning også lavet for at håndhæve medarbejdernes rettigheder til maksimal arbejdstid og hvileperioder.
Den registrerede data skal gemmes og være tilgængelig for medarbejderne og arbejdsgiveren i fem år.

Nema Tid

Nema Tid er en effektiv og god løsning til tidsregistrering. Nema Tid giver dig en enkel løsning til at håndtere og registrere dine medarbejders arbejdstid. Systemet giver alle medarbejderne indblik i deres tidsstatistik og mulighed for registrering af arbejdstimer. Derudover kan medarbejder selv registrere hvor meget tid de bruger på de forskellige opgaver.

Det bliver ikke nemmere at holde styr på tiden

Nema Tid holder bla. styr på:

 • Hvornår medarbejderne møder ind og tager hjem
 • Hvor medarbejderne er henne, og hvad de laver
 • Hvilke medarbejdere der er mødt ind, og hvem der ikke er
 • Hvornår medarbejdere er på ferie, hvornår de afspadserer eller er syge
 • Om der er tale om normal tid, overtid eller ferie
 • Om de fastlønnede medarbejdere har overtid eller ferie til gode
 • Om medarbejderne arbejder fuldtid eller deltid
 • Hvad de forskellige opgaver koster i en given tid
 • Hvilke timer, der kan faktureres videre til kunderne.

Ferie og flexstyring

Nema Tid gør det nemmere for alle virksomheder at holde styr på medarbejdernes feriedage og afspadsering. Nema Tid holder styr på, at alle arbejdstimer, feriedage og afspadsering bliver registreret. Systemet holder styr på, hvor mange feriedage medarbejderne har optjent, og om medarbejderne har noget afspadsering til gode.

Fakturering af sager

For mange virksomheder kan fakturering af timer være en stor udfordring. Det er nemt at glemme, hvem der har gjort hvad og samtidig er der meget ekstra arbejde i at skulle registrere alle timerne manuelt. Med Nema Tid, kan medarbejderen logge direkte på den pågældende sag, og herefter kan du videreregistrere timerne til bogholderiet, hvorefter de er klar til fakturering.

Telefoni med Telavox

Nema tid kan sammensættes med Telavox, som er et dansk omstillingssystem, der samler al erhvervsmæssig telefoni, på et og samme sted. Telavox giver virksomheden mulighed for at administrere alle ind- og udkald og giver et fuldendt overblik over hvilke medarbejdere, der er tilgængelige.

Nema tid kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og bliver implementeret af vores eksperter indenfor området. Nema tid kan både være med til at sikre din virksomheds tidsregistrering og kommunikation.

Log in fra alle enheder

Medarbejderne kan registrere deres tid fra:

 • Mobiltelefonen igennem en app
 • iPad eller computer
 • Web-side igennem en browser

Hvem er Nema?

Nema er en af de to telefonivirksomheder på Færøerne og den største leverandør indenfor IT-systemer. Vi leverer systemer til alle former for virksomheder både på Færøerne og på Grønland. Vores systemer kan bruges af alle, og vi leverer systemer til firmaer indenfor bygningsindustrien, fiskerierhvervet, retail, detail og mange flere.

Referencer

Kanjon
Oilwind

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at gøre brug af Nema Tid, i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Rói B. Poulsen

Sølustjóri


Fleiri greinar